Fysioterapia Ensiaskel on erikoistunut lasten fysioterapiaan. Olemme työskennelleet vauvojen, lasten ja nuorten parissa vuodesta 1992 lähtien.

Fysioterapeuttimme toteuttavat terapiaa huomioiden lapsen iän ja kehitystason. Leikin ja iloisen tekemisen avulla fysioterapeutti auttaa lasta oppimaan uusia motorisia taitoja ja saavuttamaan mahdollisimman hyvän toimintakyvyn. Fysioterapia Ensiaskeleessa on käytössä monipuoliset leikki ja toimintavälineet eri-ikäisille lapsille.

Lasten ja nuorten terapiassa teemme tiivistä yhteistyötä eri ammattialojen sekä lapsen lähihenkilöiden kanssa. Yhteistyö perustuu luottamuksellisuuteen ja asiakkaan antamaan lupaan. Lähihenkilöiden ohjaus lapsen motorisen kehityksen ja toimintakyvyn tukemiseksi on tärkeä osa työtämme. Fysioterapia voidaan toteuttaa tarpeen mukaan toimipistekäyntien lisäksi lapsen/ nuoren kotona, päiväkodissa tai koulussa.

Lasten terapiassa asiakasryhmiämme ovat muun muassa CP, menigomyelocele, reuma, kehitys- ja aistivammat, kehitysviivästymät